Eväste ja tietosuojakäytäntö

Kun vierailet   Euroskateshop.com keräämme tietoja kaikista käynneistä verkkosivuilla.   Käytämme näitä tietoja parantaaksemme käyttökokemustasi ja arvioimme yksittäisten kohteiden käyttöä   Euroskateshop.com   ja tukemaan markkinointia.

Alla voit lukea tietoja, joita keräämme, miten käsittelemme tietoja, mitä käytämme niitä, joilla on pääsy tietoihin ja miten ottaa meihin yhteyttä.   evästeet ja tietosuojakäytäntö.

Henkilökohtaisten asiakastietojen kerääminen osoitteessa   Euroskateshop.com   tapahtuu olemassa olevan lainsäädännön ja Euroopan unionin lainsäädännön puitteissa   EU: n   yleisen tietosuojasääntelyn (GDPR), sellaisena kuin se on viimeksi päivitetty 25 päivänä toukokuuta 2018.

Euroskateshop.com   Automaattisesti ilmaisee IP-osoitteen sekä tietoja verkkosivujen eri sivujen ja palveluiden välisistä siirroista.   Jos kirjaudut sisään tai rekisteröidyt uutiskirjeemme, rekisteröimme myös tämän, jotta voimme helpottaa sinua seuraavan kerran.

Käytämme erilaisia ​​analyysityökaluja, kuten Google Analyticsia, jotka auttavat meitä keräämään tilastoja   Euroskateshop.com   ja tekevät siitä paremman kokemuksen sinulle.

Euroskateshop.com   kerää tietoa   sinä   f   viha   lähteet:

  • Evästeistä     kun käyt esimerkiksi verkkosivustoamme   IP-osoite, maa, sivut, erikoismerkit, Näytä tuotemerkit,   teidän   Vuorovaikutus / napsautus ja haut.
  • alkaen   teidän   ostaa esimerkiksi.   demografiset tiedot, sähköpostiosoite, maksutiedot, kohteet, tilausmäärä, alennustaso, tuotemerkit ja taajuus.   Mukana on esimerkiksi transaktiosähköpostin lähetys.   Tilausvahvistus, lähetyksen vahvistus ja hyvityksen vahvistus.
  • Käyttäjiltä     Se tarjoaa tietoja itsestään (esimerkiksi lisäämällä suosikkibrändi tai tiedot asiakasprofiiliin)
  • Luottoluokituksesta     kolmannen osapuolen luokituslaitoksilta, kuten   Jos päätät maksaa   Klarna   Lasku,   jossa sinun on hyväksyttävä maksuviivästyneenä tai erääntyneenä asiakkaana.
  • Tietojen keräämistä käytetään eri aloilla:

  • Sitoumukset : Täyttääksemme sitoutumme sinuun asiakkaana - kuten   osto, laskutus ja asiakaspalvelu.
  • Asiakaspalvelu : Suorittaa asiakaspalvelua asiakastilin, sähköpostin, chatin tai puhelimen välityksellä.   Vastaa tilaukseen tai aiempiin tilauksiin liittyviin kysymyksiin, korjaa virheitä ja ohjaa sinut asiakkaana.
  • Markkinointi : Anna inspiraatiota sinulle, tuotetuotteita / palveluita ja henkilökohtaisia ​​suosituksia verkkosivuilla, sähköpostilla, tekstiviestillä,   suoraan   posti, puhelin ja kolmas osapuoli   markkinointi .
  • asiakas   Kokemus: Parannetaan asiakaskokemusta vuorovaikutuksessa Euroskateshopin kanssa , kuten   uusien ominaisuuksien tai palveluiden ja tuotteiden kehittäminen.   Tämä sisältää myös verkkosivustojen, järjestelmän hallinnan ja tietoturvan hallinnan, suojelemisen, ylläpidon ja ylläpidon sekä sovittamisen yhteenlaskettuihin tilastoihin sivuston käytöstä, ostosta ja paremmasta ymmärtämisestä asiakkaidemme tavaroista.
  • Petokset ja RIS: petoksen ja tekemään riskinarvioinnin.
  • Lainsäädäntö : noudattamaan sovellettavaa henkilötietolainsäädäntöä.
  • profilointi  
    Euroskateshop luo ainutlaatuiset asiakasprofiilit, jotka perustuvat kerättyihin tietoihin kaikista tietolähteistä,   esimerkiksi.   selailukäyttäytyminen   samoin kuin ostot ja antamasi tiedot.   Yhdistämme ja analysoimme näitä tietoja, jotta voimme parantaa kokemuksiamme  Euroskateshop.com   ja räätälöidä henkilökohtaisia ​​tarjouksia ja palveluja,   samoin kuin viestinnän taajuuden määrittäminen.

    Tietojen säilytysjakso  
    Pidämme henkilötietojasi ajan, joka on välttämätöntä näissä käyttöehdoissa esitettyjen tavoitteiden täyttämisessä, ellei lakisääteisistä, verotuksellisista tai lainsäädännöllisistä syistä tai muista laillisista liiketoiminnallisista syistä pidä pidempään säilyttämisaikaa.

     

    Tarkoitus

    Ajassa

    markkinoinnin tavoitteet

    3 vuotta viimeisimmän toiminnan jälkeen, esim   osto, viestintä tai vieraile verkkosivuillamme.

    Jos olet antanut myyntiluvan (sähköposti, SMS, puhelin jne.) Ja niin kauan kuin meillä on lupa.

    Tilaushistoria ja velvoitteet tilausten täyttämiseen   Euroskateshop.com

    5   vuosia tai niin kauan, kun vaadimme täyttämään vaaditut lakisääteiset vaatimukset.

    Asiakaspalvelu   Euroskateshop.com

    3 vuotta tai niin kauan, kun vaadimme täyttämään vaaditut lakisääteiset vaatimukset.

    Asiakaskokemus   at   Euroskateshop.com

    3 vuotta viimeisimmän toiminnan jälkeen, esim   osto, viestintä tai vieraile verkkosivuillamme.

    Jos olet antanut myyntiluvan (sähköposti, SMS, puhelin jne.) Ja niin kauan kuin meillä on lupa.

    Petokset ja riskinarviointi   Euroskateshop.com

    3 vuotta tai niin kauan, kun vaadimme täyttämään vaaditut lakisääteiset vaatimukset.

    Noudata lainsäädäntöä   Euroskateshop.com

    Niin kauan kuin meidän on täytettävä vaaditut lakisääteiset vaatimukset.

     

    Mitä ovat evästeet?  
    Kun vierailet   Euroskateshop.com, evästeet tallennetaan tietokoneeseen.   Eväste on pienempi tekstitiedosto, joka on tallennettu selaimeesi tunnistamaan tietokoneesi myöhemmissä käynneissä.   Henkilökohtaisia ​​tietoja ei tallenneta evästeiksi.

    Lähes kaikki sivustot käyttävät evästeitä   ja he   ovat omalla tietokoneellasi auttaakseen sinua parantamaan käyttökokemustasi.   Sisään   jonkin verran   tapauksissa evästeet saattavat olla tarpeen   ei   tarjota tiettyjä palveluja verkkosivuilla.

    Evästeiden tiedot lähetetään selaimen ja osoitteen välille   meidän   verkkopalvelin   ja sisältää   tietoa käyttäjäasetuksista, kirjautumisesta ja miten   käyttää   verkkosivusto.

    Mitä evästeitä käytetään   Euroskateshop.com?

    selailu  
    Kun vierailet   Euroskateshop.com keräämme tietoja kaikista vierailuista verkkosivuillamme.   Käytämme näitä tietoja parantaaksemme käyttökokemustasi ja tukemme markkinointia.

    selailu   voi käynnistää sähköpostipalvelun  
    Euroskateshop.com   kerää sinun   selailukäyttäytyminen   (kuten näytetyt luokat, tuotemerkit, tuotteet jne.) parantamaan asiaankuuluvien tuotteiden ja tarjouksien viestintää   jotka kiinnostavat sinua   .

    Automaattinen sisäänkirjautuminen  
    Perustuu eri parametreihin, kuten   IP-osoite, laite ja evästeet, rekisteröi   Euroskateshop.com   Automaattisesti, kuka olet, kun siirryt sivuston eri sivujen ja palveluiden välillä.   Tämä tarkoittaa sitä, että jos olet kirjautunut sisään verkkosivuillamme, sinut kirjautuu automaattisesti seuraavan kerran, kun vierailet   Euroskateshop   samasta laitteesta.   Sama automaattinen kirjautumis tapahtuu, jos napsautat sähköpostia osoitteesta   Euroskateshop .

    Analyyttinen työkalu  
    Käytämme erilaisia ​​analyyttisiä työkaluja, kuten.   Google Analytics, joka auttaa meitä keräämään tilastoja   Euroskateshop.com   antaa sinulle paremman kokemuksen.

    Jotta voisimme selvittää, kuka vierailee verkkosivustoillamme, käytämme evästeitä johtamaan väestö- ja käyttäjäkohtaisia ​​tilastoja.   Näin voimme muokata ja luoda sisältöä ja palveluita, jotka sopivat sinun ja muiden käyttäjien etujen ja toiveiden kanssa.   Alla näet, mihin tarkoituksiin evästeitä käytetään   Euroskateshop.com

    Kolmannen osapuolen evästeet  
    Euroskateshop.com   käyttää useita ulkopuolisten palveluita sivuillamme.   Nämä palvelut käyttävät joskus myös evästeitä.   Voit hylätä kolmannen osapuolen evästeet selaimellasi seuraamalla tätä linkkiä:     https://www.youronlinechoices.com/uk/your-choices.

    Muun muassa kolmannen osapuolen evästeitä käytetään tekemään tilastoja käynneistäsi   Euroskateshop.com, jossa käytämme evästeitä   s   varten   esimerkki.   että   tietää   mitä sivustoja, vierailet ja kuinka kauan olet heidän päällään.   Käytämme tässä Googlen tarjoamaa Google Analytics -järjestelmää.

    Voit poistaa Google Analyticsin käytöstä täällä:   https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

    Markkinointi /   kohdistaminen  
    Euroskateshop.com   Työskentelee myös   useat   yritykset parantamaan online-mainontaa   varmistaa   että näytät vain relevantteja mainoksia.   Tältä osin käytämme seuraavia toimittajia: Facebook,   Instagram, Google   Adwords   / Google Analytics,   Clerk, Trustpilot ja MailChimp uutiskirjeisiin.

    Euroskateshop.com   sisältää kolmannen osapuolen osia, esim   "Facebook Suosittele", "Facebook tykkää" tai "Google".   Tehty on   kolmannen osapuolen osia   että   aiheuttaa kolmannen osapuolen komponentin, kuten   kuten   Facebook tai Google, saavat teknisiä tietoja selaimestasi, IP-osoitteestasi ja millä sivuilla vierailet   Euroskateshop.com.   Kolmannen osapuolen sisällön haltija ei ole hallinnassamme ja se on vain suhde sinuun ja kolmannen osapuolen haltijan kanssa.

    Euroskateshop.com   Käyttää   Tämä   liittyä suoraan sosiaaliseen mediaamme   R   ja näin varmistetaan helppo navigointi sinulle asiakkaana.

    toiminnallisuus   sivustosta  
    at   Euroskateshop.com   Tulee   useita teknisiä evästeitä, joita tarvitaan toimivuuden käsittelemiseen   sivustosta.   Nämä ovat evästeitä, jotka tallennetaan, kun kirjaudut sisään   Euroskateshop.com.   Sisään   lisäksi evästeet tallennetaan, jotta voit seurata ostoskorin sisältöä, suosikkiasi jne.

    Voinko   vältä evästeitä?  
    Jos et halua saada evästeitä, voit estää kaikki evästeet, poistaa olemassa olevat evästeet tietokoneeltasi tai vastaanottaa varoituksen ennen evästeiden tallentamista.

    Suosittelemme, että tutustut evästeiden käytäntöihin perusteellisesti ennen kuin harkitset muutosten tekemistä   asetukset   keksit   sinun   tietokone   ja lukea evästeitä muista verkkosivustoista.

    Muutos   teidän   pikkuleipä   -   asetukset voivat johtaa heikentyneeseen käyttäjäkokemukseen vierailuissamme ja muissa sivustoissa   koska tietokoneesi ei voi muistaa napsautuksia sivustossa.

    Meidän on ilmoitettava sinulle, että jos et hyväksy evästeitä, voi olla ominaisuuksia   Euroskateshop.com   jotka eivät toimi sinun kanssasi.

    Miten   kahva   keksit:

    Firefox  
    Poistaa   keksit,   tehdä   seuraavat: Siirry kohtaan   Työkalut -> Valinnat -> Yksityisyys -> poista yksittäiset evästeet tai tyhjennä historia.

    Voit estää evästeet siirtymällä Ominaisuudet -> Asetukset -> Yksityisyys -> sisään   teidän   historia Valitse "Käytä mukautettuja historian asetuksia" -> aseta valintaruutu kohtaan "Käytä aina yksityistä   selailu   Mode "ja poista valinta" Hyväksy evästeet sivuilta ".

    Internet Explorer  
    Voit poistaa evästeet siirtymällä Ominaisuudet -> Internet-asetukset -> Yleiset-välilehti -> Paina Poista -> Evästeet-> Poista.

    jotta   estää evästeet, siirry Ominaisuudet -> Internet-asetukset -> Yksityisyys -> Ota liukusäädin ja pöly alkuun.   Sitten   sinä   lohko   kaikki evästeet.   -> Napsauta OK.

    Google Chrome  
    Evästeiden poistaminen   Google Chrome,   paina työkalupalkkia -> Työkalut -> Tyhjennä   selausdataa   -> Poista evästeet ja muut sivuston tiedot -> Tyhjennä   selausdataa.

    jotta   estää evästeet, paina työkalupalkkia -> Asetukset -> Näytä lisäasetukset -> Sisältöasetukset -> Napsauta "Estä verkkosivustoja tietojen tallentamiseksi" ja määritä valintaruutu Estä kolmansien osapuolten evästeet ja verkkosivustotiedot -> OK.

    Safari  
    Evästeiden poistaminen   Safarissa,   paina työkalupalkkia -> Asetukset -> Suojaus -> Paina "Näytä evästeet" -painiketta.   Täällä voit joko poistaa evästeitä yhdeltä verkkotunnukselta tai poistaa kaikki evästeet.

    jotta   estää evästeet, paina työkalupalkkia -> Asetukset -> Suojaus -> Valitse "Hyväksy evästeet" -kohdassa "Ei koskaan".

    Ottaa yhteyttä   meille   suhteen   henkilökohtaiset tiedot  
    Jos haluat käyttää rekisteröityneitä tietoja, ota yhteyttä:   sale@Euroskateshop.com.   Jos   kirjattu   virheelliset tiedot tai   sinä   omistaa   muita vastaväitteitä, voit ottaa yhteyttä samaan paikkaan.   Voit saada selvää, mitä tietoja sinusta on rekisteröity ja voit vastustaa rekisteröintiä     Henkilötietolaki.

    Asiakkaana sinulla on oikeus tutustua kerättyihin tietoluokkiisi ja voit vastustaa rekisteröintiä asiaa koskevien sääntöjen mukaisesti   yleinen   EU   datan suojelu   vaatimuksista   (GDPR).   Asianmukaisen tiedustelun jälkeen päivitämme, muokkaamme tai poistamme henkilökohtaisia ​​tietoja, joita me valvomme, jollei minkäänlaisen lain rikkomisesta muuta johdu.

    Voimme kieltäytyä     jotka edellyttävät suhteettomia teknisiä ponnisteluja (esim. uuden järjestelmän kehittäminen tai merkittävästi   vaatii   muutos   of   meidän   olemassa olevat prosessit) vaikuttavat muiden henkilöiden henkilökohtaisiin tietoihin tai pyyntöihin, jotka ovat erittäin epäkäytännöllisiä (esimerkiksi tiedot varajärjestelmistä).   Kaikki tiedustelut koskevat   Tämä on osoitettava suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse   sale@Euroskateshop.com.

    Henkilötietojen suojaaminen  
    Lain mukaan henkilötietosi on pidettävä turvallisina ja luottamuksellisina   - ja niin me myös!   Tallennamme henkilötietosi valvotuissa tiloissa sijaitseviin korkean tietoturvapalvelimen palveluihin ja turvallisuustoimenpiteitämme valvotaan jatkuvasti sen määrittämiseksi, onko käyttäjän tietoja hoidettu asianmukaisesti ja ottaen huomioon käyttäjän oikeudet.   Emme kuitenkaan voi taata 100 prosentin suojausta tietojen siirrosta Internetissä.   Tämä tarkoittaa sitä, että muille luvattomille henkilöille voi olla vaara saada tietoja, kun tietoja lähetetään ja tallennetaan sähköisesti.   Siten ilmaiset henkilökohtaiset tiedot oman harkintasi mukaan.

    Henkilötietoja poistetaan tai anonyymeistään jatkuvasti, koska niiden käyttötarkoitus on päättynyt.   Lue lisätietoja tietojanne, tässä tekstissä.

    Internetin nopea kehitys merkitsee käsittelyn muutoksia   yksi   of   teidän   henkilökohtaiset tiedot saattavat tulla tarpeellisiksi.   Pidätämme siis oikeuden päivittää ja muuttaa kaikkia   nykyinen   tietosuojakäytännöt.   Jos menemme   joten päivitetään "viimeisin päivitetty" päivämäärä alhaalta.   Merkittävissä muutoksissa ilmoitamme sinulle näkyvästi verkkosivustollamme.

    Sinä   voi aina valittaa tietojen ja tietojen käsittelystä sinulle.   Valitus on jätetty Tietosuojaviranomaiselle.   Ottaa yhteyttä   Euroskateshop.com   jos sinulla on kysyttävää tietojen tallentamisesta.

    Voit ottaa yhteyttä   Euroskateshop.com   kautta:  
    Sähköposti:   sale@Euroskateshop.com  
    PR.   Puhelin:   27 62 22 22

    Tai per.   kirje:  
    Euroskateshop ApS  
    Att : Asiakaspalvelu  
    Tjærebyvej 30  
    4000 Roskilde  
    Tanska


    Viimeksi päivitetty : Toukokuu 2018